Geen tijd om zelf te koken ?
Dan biedt onze traiteur-/afhaalservice de ideale oplossing! Thuis of op het werk… U kan dankzij onze traiteurservice overal en altijd genieten van onze heerlijke creaties. Dus vergeet alle rompslomp en neem gewoon contact met ons op en wij zorgen voor een onvergetelijk feestmaal!

Vraag naar het menu en voorwaarden van onze traiteur-/afhaaldienst
Omdat we weten dat de meeste klanten onze keukencreaties erg op prijs stellen en dezelfde gerechten ook wel ‘ns willen voorschotelen aan vrienden, relaties en medewerkers tijdens speciale gelegenheden, kan u altijd bestellen via onze traiteurdienst. Vraag naar het speciale menu en onze voorwaarden!

Het Bitterpeeën-team op verplaatsing
Ons team speelt ook op verplaatsing! En u mag gerust zijn … wij hebben nog geen enkele wedstrijd verloren!

Bij u thuis of een andere locatie, het maakt ons niets uit… Een onvergetelijk bedrijfsfeest voor uw klanten en relaties? Een verjaardagsfeestje dat u doet hopen om snel een jaartje ouder te zijn opdat u het opnieuw kon doen? Of gewoon een gezellig etentje op een avond waar u zich enkel wil focussen op uw gasten? Of gewoon als surprise voor enkele vrienden of familie …? Wij doen het allemaal!

Het enige waar u zich op dient te concentreren, is er op uw paasbest uit te zien. Wij zorgen voor alles. Welke formule u ook verkiest, wij zorgen voor overheerlijke gerechten, indien gewenst vergezeld van aangepaste wijnen.

Wilt u een echte kers op de taart? Dan zorgen wij voor ambiance tijdens een live-optreden van één van de vele artiesten die al garant stonden voor succes tijdens onze Bitterpeeën-Live avonden!

Voor meer informatie i.v.m. onze aanpak, contacteer ons op: 03 227 46 96